Makrele oddzielić od ości i skóry. Majonez wymieszać z keczupem. Cebulę obrać i drobniutko posiekać. Makrelę wymieszać z cebulą i polać sosem przygotowanym z keczupu i majonezu.
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 40 min.
Data dodania: 2023-01-09
Dodany przez: Agatta
Kategoria: Owoce morza
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 25 min.
Data dodania: 2022-10-30
Dodany przez: bernika
Kategoria: Makarony
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-03-14
Dodany przez: ondrasz
Czas przyrządzenia: 5 min.
Data dodania: 2023-07-14
Dodany przez: malinka
Ile porcji: 1
Data dodania: 2023-08-29
Dodany przez: dorota20w
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2023-08-11
Dodany przez: gosiakaminska