Wszystkie składniki łączymy i wyrabiamy ciasto. Wałkujemy jak najcieniej, pozostawiamy na 2 godzinki do przeschnięcia. Następnie zwijamy w rulonik i kroimy jak najcieniej. Gotowy do zupy makaron.
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2024-01-24
Dodany przez: mkmadzia
Kategoria: Makarony
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2022-12-14
Dodany przez: malina
Ile porcji: 2
Czas przyrządzenia: 8 min.
Data dodania: 2023-01-08
Dodany przez: Agatta
Ile porcji: 3
Data dodania: 2022-09-14
Dodany przez: bernika
Czas przyrządzenia: 20 min.
Data dodania: 2024-03-27
Ile porcji: 1
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2023-12-24
Dodany przez: djkatee