Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie, obieramy, kroimy w plastry. Chleb smarujemy masłem, układamy na kromkach plastry jajka, posypujemy solą lub smarujemy majonezem.
Ile porcji: 1
Czas przyrządzenia: 10 min.
Data dodania: 2024-03-18
Dodany przez: ilka_86
Kategoria: Przekąski
Ile porcji: 2
Data dodania: 2022-10-24
Dodany przez: Marta1986
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2024-01-31
Dodany przez: mkmadzia
Czas przyrządzenia: 40 min.
Data dodania: 2022-11-28
Dodany przez: Emila
Ile porcji: 6
Czas przyrządzenia: 90 min.
Data dodania: 2022-10-05
Dodany przez: pioge7
Data dodania: 2022-10-07
Kategoria: Mięsne