Receptura została dodana w dniu: 30.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2660 osób!
Smacznego!
Dno blachy wyłożyć biszkoptami, galaretkę cytrynową przygotować według przepisu na opakowaniu, odstawić do stężenia. Tężejącą galaretką polać biszkopty, odstawić do lodówki. Do miski wlać schłodzone mleko, wsypać śnieżkę i ubijać 5 minut. Galaretkę wiśniową rozpuścić w 1 szkl wrzącej wody, ostudzić. Tężejąca galaretkę łyżkami dodawać do ubitej śnieżki, ciągle ubijając. Pozostałe 2 galaretki, przygotować według przepisu na opakowaniu. Na galaretkę cytrynową, wyłożyć piankę, na piankę wylać galaretki wiśniowe, odstawić do stężenia.
Kategoria: Desery
Kategoria: Desery
Kategoria: Desery
Kategoria: Desery
Kategoria: Desery
Kategoria: Desery