Cebulę zeszklić na maśle i dodać pokrojone filety i pieczarki. Smażyć aż mięso będzie miało złoty kolor. Podawać np. z ryżem bądź ziemniakami.
Ile porcji: 6
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2022-09-22
Dodany przez: Albertos
Kategoria: Mięsne
Ile porcji: 5
Data dodania: 2023-12-21
Dodany przez: halina
Ile porcji: 24
Data dodania: 2023-03-23
Dodany przez: Harry_Pioter
Ile porcji: 2
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-03-26
Dodany przez: dodzia
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 100 min.
Data dodania: 2024-03-26
Dodany przez: bernika
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2024-02-13
Dodany przez: lewewelina23