Receptura została opublikowana w dniu: 17.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2793 osób!
Na zdrowie!
Biszkopty należy ułożyć obok siebie na małej tortownicy, następnie skropić je alkoholem i wstawić do lodówki. W tym czasie należy przygotować galaretki wg przepisu podanego na opakowaniu i odstawić do wystygnięcia. Owoce należy przebrać, odszypułkować i opłukać. Po osuszeniu należy włożyć je do drugiej, identycznej tortownicy, zalać galaretką i odstawić do stężenia. Po stężeniu galaretki należy tortownicę wstawić na kilka sekund do gorącej wody i wyłożyć galaretkę na ciastka. Śmietanę należy ubić z cukrem i udekorować nią ciasto.
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta