Słoninkę kroimy w drobną kostkę i wrzucamy na rozgrzaną patelnię topimy aż skwarki się zarumienią pod koniec możemy dodać posiekaną w kostkę cebulkę lub szczypiorek.
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 75 min.
Data dodania: 2022-10-29
Dodany przez: Marta1986
Kategoria: Mięsne
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 120 min.
Data dodania: 2023-12-06
Dodany przez: agnieszka13
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2023-08-06
Dodany przez: eva45
Czas przyrządzenia: 65 min.
Data dodania: 2022-12-02
Dodany przez: mkmadzia
Data dodania: 2023-03-10
Dodany przez: sylwi
Ile porcji: 1
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2022-10-27