Przepis na Sernik pod pierzynką krówki

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
2026
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ciasta, Desery

Receptura została opublikowana w dniu: 14.02.2024
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2213 osób!
Smacznego!

Składniki

  • sernik błyskawiczny Delecty 1 opakowanie
  • śnieżka o smaku krówki 1 opakowanie
  • kawa Anatol 1 saszetka
  • mleko 800 ml
  • biszkopty 1 opakowanie
  • gorzka czekolada

Jak zrobić Sernik pod pierzynką krówki?

1. Przygotuj napar z kawy Anatol. Do szklanki włóż saszetkę kawy Anatol i zalej gorącą wodą. Okrągłe biszkopciki nasącz w ostudzonym naparze z kawy, następnie ułóż je w tortownicy (o średnicy 24 cm).
2. Sernik przygotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu i wylej na spód tortownicy.
3. Przygotuj śnieżkę zgodnie z opisem na opakowaniu.
4. Wierzch ciasta udekoruj śnieżką. Przygotowane ciasto schładzaj w lodówce przez około 2 godziny.
5. Przed podaniem ciasto posyp startą gorzką czekoladą.

Podobne przepisy

Drożdżówki z powidłami

Ile porcji: 12

Czas przyrządzenia: 90 min.

Data dodania: 2022-12-15

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Desery

Kokosowo- makowa babka

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-08-06

Dodany przez: alaaa

Kategoria: Ciasta

Błyszcząca galaretka

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-12-03

Dodany przez: lolek22

Kategoria: Desery

Ciasto na makaron, łazanki

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-02-02

Dodany przez: Gr4zyna

Kategoria: Ciasta

Sałatka na deser

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-11-27

Dodany przez: Emila

Kategoria: Desery

Łabątki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-02-11

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Ciasta