Do miseczki przelać ocet ryżowy, sos rybny, sól, cukier, wodę. Dokładnie wymieszać. Obydwa rodzaje papryk najpierw umyć, usunąć środki, następnie pokroić w drobną kostkę. Papryczkę chili ostrożnie posiekać (uważając, aby nie dotknąć ręką okolic oczu) pozostawiając ziarenka, ponieważ to właśnie one nadają ostrości. Paluszki krabowe pokroić na małe kawałki. Dodać kolendrę. Z limonki wycisnąć sok. Dodać majonez. Papaję przekrawać na pół, wydrążyć środki, dodać do sałatki. Wszystko razem połaczyć z przygotowanym wcześniej sosem i wymieszać. Połówki papai napełniać sałatką.
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki