Przepis na Pikantna wołowina

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
120 min.
Czas przygotowania:
2 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1282
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

Jak zrobić Pikantna wołowina?

Mięso należy ugotować w rosole, następnie po ugotowaniu pokroić w plastry i wysmarować musztardą. Masło należy rozpuścić i obtaczać w nim plastry mięsa, następnie obtoczyć w bułce tartej. Tak przygotowane mięso należy włożyć do naczynia żaroodpornego, polać resztką masła i zapiec.

Podobne przepisy

Parówkowe księżyce

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2022-09-12

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Kotlety cielęce w chrupiącej panierce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-06-18

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Mięsne

Skrzydełka pieczone

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-18

Dodany przez: onana

Kategoria: Mięsne

Kotlety mielone z ogórkiem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-26

Dodany przez: netha

Kategoria: Mięsne

Ulubiony gulasz

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-04-12

Dodany przez: noteska

Kategoria: Mięsne

Smażone udko

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-08-05

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Mięsne