Przepis na Pikantna wołowina z Dijon

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1023
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Jarskie

Składniki

  • gotowane mięso z rosołu 600 g
  • musztarda chrzanowy 3 łyżki
  • masło 100 g
  • tarta bułka 4 łyżki

Jak zrobić Pikantna wołowina z Dijon?

Mięso pokrajać na plastry i z obu stron dokładnie posmarować musztardą. Każdy kawałek mięsa zanurzyć w stopionym maśle i obtoczyć w tartej bułce. Przygotowane w ten sposób mięso ułożyć w żaroodpornym naczyniu, polać pozostałym masłem i zapiec w piekarniku. Podawać z puree ziemniaczanym.

Podobne przepisy

Duszona czerwona kapusta

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-05-09

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Jarskie

Kopytka z ziołami

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-03

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Jarskie

Ziemniaki opiekane

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-09-29

Dodany przez: ben-ka

Kategoria: Jarskie

Tradycyjne jajka

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-04-18

Dodany przez: monika4

Kategoria: Jarskie

Wegetariański obiad

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2024-02-15

Dodany przez: buba00

Kategoria: Jarskie

Paszteciki z mięsem w naleśnikach

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-12

Dodany przez: kiziolek20

Kategoria: Jarskie