Przepis na Pikantna wołowina z Dijon

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1013
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Jarskie

Receptura została dodana w dniu: 28.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2051 osób!
Smacznego!

Składniki

  • gotowane mięso z rosołu 600 g
  • musztarda chrzanowy 3 łyżki
  • masło 100 g
  • tarta bułka 4 łyżki

Jak zrobić Pikantna wołowina z Dijon?

Mięso pokrajać na plastry i z obu stron dokładnie posmarować musztardą. Każdy kawałek mięsa zanurzyć w stopionym maśle i obtoczyć w tartej bułce. Przygotowane w ten sposób mięso ułożyć w żaroodpornym naczyniu, polać pozostałym masłem i zapiec w piekarniku. Podawać z puree ziemniaczanym.

Podobne przepisy

Ser na kanapki

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-06-30

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Jarskie

Dobre śniadanie

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-07-26

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Jarskie

Tort ryżowy – mediterane

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-06-28

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Jarskie

Pasta z sera twarogowego z marchwią i jabłkiem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-29

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Jarskie

Krążki ziemniaczane

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-30

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Jarskie

Kopytka z koperkiem

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2011-11-20

Dodany przez: Emila

Kategoria: Jarskie