Biszkopty wyłożyć na dno tortownicy. Galaretkę żółtą rozpuścić w 1 szklance wody, pozostawić do lekkiego stężenia. Śnieżkę ubić na sztywną tak jak pisze na opakowaniu pod koniec dodać tężejącą galaretkę, wymieszać. Tak przygotowaną masę podzielić na dwie porcje. Galaretkę czerwoną rozpuścić w 1 szklance wody, pozostawić do lekkiego stężenia. Śnieżkę ubić na sztywną tak jak pisze na opakowaniu pod koniec dodać tężejącą galaretkę, wymieszać. Tak przygotowaną masę podzielić na dwie porcje
ułożenie; jedna część masy żółtej wyłożyć na biszkopty. Zasypać owocami (jagody i truskawki) i zalać jedną połową masy czerwonej. Na wierzch ułożyć biszkopty i znowu zalać drugą połową masy żółtej na nią owoce i czerwoną masę. Na wierz ułożyć truskawki.
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta