Mak namoczyć na 24 godziny, odcedzić, zemleć 3 razy w maszynce do mięsa. Dodać pozostałe składniki masy, utrzeć, podgrzać, lekko wymieszać z pianą z białek.
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-04-27
Dodany przez: teressa444
Kategoria: Ciasta
Ile porcji: 40
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2024-03-18
Dodany przez: malg0kolczyk0wnia
Ile porcji: 20
Data dodania: 2022-10-09
Dodany przez: pioge7
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-08-30
Dodany przez: dorota20w
Czas przyrządzenia: 120 min.
Data dodania: 2023-10-21
Dodany przez: emilia9n
Ile porcji: 8
Data dodania: 2023-04-20
Dodany przez: monika4