Przepis na Kiełbasa podsmażana

Dodano przez:
Ile porcji:
1
Łączny czas przyrządzania:
20 min.
Czas przygotowania:
20 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1003
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne, Przekąski

pyszne śniadanie

Zdjęcia

Składniki

do smażenia

Akcesoria

  • patelnia

Jak zrobić Kiełbasa podsmażana?

Kiełbasę podzielić na 4 porcje. Każdą naciąć ostrym nożem z dwóch stron. Masło włożyć na patelnię i go stopić. Na rozgrzaną patelnie położyć kiełbasę i obrumienić. Cebulę pociąć na mniejsze kawałki. Dodać drobno posiekaną cebulkę i roztopione masło. Przykryć. Potrząsać od czasu do czasu. Podawać najlepiej na ciepło z chlebem.

Podobne przepisy

Galareta z kurczaka

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 180 min.

Data dodania: 2023-06-25

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Galaretka z kurczaka z paprykową nutką

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-12-30

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Mięsne

Kąski z kurczaka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-10-04

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Kurczak skąpany w pomarańczach

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 1560 min.

Data dodania: 2022-12-10

Dodany przez: malina

Kategoria: Mięsne

Kotlet w sezamowej panierce

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-03-27

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Skrzydełka z grilla

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-06-10

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne