Przepis na Kiełbasa podsmażana

Dodano przez:
Ile porcji:
1
Łączny czas przyrządzania:
20 min.
Czas przygotowania:
20 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1054
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne, Przekąski

pyszne śniadanie

Zdjęcia

Składniki

do smażenia

Akcesoria

  • patelnia

Jak zrobić Kiełbasa podsmażana?

Kiełbasę podzielić na 4 porcje. Każdą naciąć ostrym nożem z dwóch stron. Masło włożyć na patelnię i go stopić. Na rozgrzaną patelnie położyć kiełbasę i obrumienić. Cebulę pociąć na mniejsze kawałki. Dodać drobno posiekaną cebulkę i roztopione masło. Przykryć. Potrząsać od czasu do czasu. Podawać najlepiej na ciepło z chlebem.

Podobne przepisy

Panierowana karkówka do obiadu

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-27

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Mięsne

Zapiekanka z ryżu, pieczarek, pomidorów i mięsa

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-02-05

Dodany przez: ondrasz

Kategoria: Kasze i ryż

Marmurkowe jajka nadziewane śródziemnomorską nutą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 729 min.

Data dodania: 2022-11-01

Dodany przez: bernika

Kategoria: Przekąski

Jajecznica na bekonie ze swojską kiełbasą

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-17

Dodany przez: p0mid0r

Kategoria: Mięsne

Papryka czerwona faszerowana kaszanką

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-12-22

Dodany przez: halina

Kategoria: Przekąski

Omlet z serem i pomidorami, czyli smaczne śniadanie

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-09-21

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Przekąski