Podawać z musztardą.
Kaszankę ułożyć w żaroodpornym naczyniu, nakłuć żeby nie popękała. Cebulę obrać, pociąć w krążki, ułożyć obok kaszanki, polać oliwą. Zapiekać na złoty kolor.
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-03-21
Dodany przez: Natasza
Kategoria: Kasze i ryż
Ile porcji: 2
Data dodania: 2024-01-03
Dodany przez: agnieszka13
Kategoria: Mięsne
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 75 min.
Data dodania: 2022-10-24
Dodany przez: Marta1986
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2024-01-01
Dodany przez: mkmadzia
Ile porcji: 6
Data dodania: 2022-09-24
Dodany przez: Albertos
Ile porcji: 5
Czas przyrządzenia: 65 min.
Data dodania: 2024-03-05
Dodany przez: Junior