Przepis na Fasolka szparagowa do obiadu

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
120 min.
Czas przygotowania:
2 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
6733
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Warzywa

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Fasolka szparagowa do obiadu?

Fasolkę myjemy, kroimy na mniejsze kawałki. Następnie wrzucamy do garnka z osoloną wodą i gotujemy do momentu, aż fasolka będzie miękka. Po ugotowaniu fasolkę odcedzamy i z powrotem wkładamy do garnka. Dodajemy masło i bułkę tartą. Podgrzewając na małym ogniu, mieszamy, aż fasolka będzie dobrze obtoczona w bułce.

Podobne przepisy

Naleśniki szpinakowe

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-18

Dodany przez: Sylwiaa

Kategoria: Warzywa

Surówka z marchwi i selera

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-01-23

Dodany przez: lula

Kategoria: Warzywa

Kalafior w parowarze

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-17

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Warzywa

Nadziewane pomidorki

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-11-03

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Warzywa

Marchewka z groszkiem i kukurydzą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-12-03

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Warzywa

Sok pomidorowo – warzywny

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-15

Dodany przez: aadasik

Kategoria: Desery