Przepis na Kiełbasa podsmażana

Dodano przez:
Ile porcji:
1
Łączny czas przyrządzania:
20 min.
Czas przygotowania:
20 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1056
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne, Przekąski

pyszne śniadanie

Zdjęcia

Składniki

do smażenia

Akcesoria

  • patelnia

Jak zrobić Kiełbasa podsmażana?

Kiełbasę podzielić na 4 porcje. Każdą naciąć ostrym nożem z dwóch stron. Masło włożyć na patelnię i go stopić. Na rozgrzaną patelnie położyć kiełbasę i obrumienić. Cebulę pociąć na mniejsze kawałki. Dodać drobno posiekaną cebulkę i roztopione masło. Przykryć. Potrząsać od czasu do czasu. Podawać najlepiej na ciepło z chlebem.

Podobne przepisy

Parówki zapiekane w naleśnikach

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-11-20

Dodany przez: skorpion290

Kategoria: Mięsne

Wątróbka z cebulą

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-11-17

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Piersi kurczaka w cieście

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-12-06

Dodany przez: agnieszka13

Kategoria: Mięsne

Sos z mięsa mielonego

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-21

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Jajka ze szczypiorkiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2024-03-01

Dodany przez: Junior

Kategoria: Przekąski

Jajka sadzone z kiełbasą

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2024-01-02

Dodany przez: agnieszka13

Kategoria: Przekąski