Takim sokiem możemy zaprawić surówki lub sałatki warzywne.
Receptura została opublikowana w dniu: 18.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2276 odwiedzających!
Bon Appétit!
Cebule o łagodnym smaku zmiksować, lub przepuścić przez sokowirówkę (jeśli mamy taką mała na 1 szklankę soku), a jeśli nie to utrzeć je na tarce i przez gazę wycisnąć sok. Pomidora pokroić w talarki lub przetrzeć. Orzechy podpiec i posiekać lub zemleć. Sok z cebuli rozprowadzić z sokiem z jabłek. Dodać rozdrobnionego pomidora i orzechy. Pozostawić, by wszystkie składniki się przegryzły ze sobą. Przed podaniem do picia można przecedzić, lub podać bez cedzenia.
Kategoria: Desery
Kategoria: Desery
Kategoria: Desery
Kategoria: Desery
Kategoria: Desery
Kategoria: Desery