Receptura została dodana w dniu: 19.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2550 osób!
Bon Appétit!
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę, włożyć do miski z odrobiną oliwy i przyprawa gyros, wymieszać i włożyć na ok. Pół godziny do lodówki. Po tym czasie usmażyć pierś na patelni, przełożyć do dużej salaterki i kolejno układać warstwy: ogórek konserwowy pokrojony w kostkę, cebulę drobno posiekaną, ketchup, odsączoną kukurydzę, majonez połączony z jogurtem i kostkami czosnkowymi i na wierzch posiekaną drobno kapustę pekińską. Na sam koniec na kapustę można dodać troszkę sosu majonezowo-jogurtowo-czosnkowego i keczup jako dekorację.
Kategoria: Ryby
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki