Świetna do herbaty.
Pigwę myjemy, wyczyszczamy środki i kroimy na drobne części. Następnie zasypujemy cukrem, pozostawiamy na noc. Rano gotujemy pigwę 10 minut. Wykładamy do słoiczków, zakręcamy gorące.
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 40 min.
Data dodania: 2022-11-22
Dodany przez: enia
Kategoria: Przetwory
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-12-17
Dodany przez: teressa444
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2023-08-29
Dodany przez: dorota20w
Ile porcji: 1
Czas przyrządzenia: 25 min.
Data dodania: 2022-12-13
Dodany przez: Asus
Ile porcji: 8
Data dodania: 2023-05-16
Dodany przez: monika4
Ile porcji: 12
Czas przyrządzenia: 240 min.
Data dodania: 2022-09-12
Dodany przez: bernika