Bułkę przekrawamy na pół, smarujemy masłem. Na każdą połówkę kładziemy plaster szynki, smarujemy francuską musztardą i podajemy.
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-12-02
Dodany przez: goofy9
Kategoria: Przekąski
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 40 min.
Data dodania: 2022-11-29
Dodany przez: Emila
Ile porcji: 5
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2022-12-12
Dodany przez: teressa444
Ile porcji: 8
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2022-12-17
Dodany przez: malina
Ile porcji: 20
Data dodania: 2022-09-18
Dodany przez: malg0kolczyk0wnia
Ile porcji: 3
Data dodania: 2022-12-15
Dodany przez: ewas135
Kategoria: Jarskie