Przepis na Gulaszowa zupa na ostro

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
60 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
931
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Jak zrobić Gulaszowa zupa na ostro?

Wieprzowinę kroimy w kostkę, smażymy na rozgrzanej na patelni margarynie. Dodajemy pokrojone dymki i dusimy przez około kwadrans. Obsypujemy wszystko papryką. Obieramy i myjemy włoszczyznę, kroimy w kostkę, dodajemy do smażonego mięsa. Całość gotujemy przez 30 minut. Dodajemy ziemniaki pokrojone w kostkę. Gotujemy aż wszystko zmięknie i na końcu polewamy sosem. Przyprawiamy do smaku i podajemy do stołu.

Podobne przepisy

Barszcz czerwony zabielany

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-12-25

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Szybka zupa jarzynowa

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-05

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Zupy

Mój żurek

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-08-05

Dodany przez: eva45

Kategoria: Zupy

Zupa szczawiowa zabielana

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-20

Dodany przez: Teresa

Kategoria: Zupy

Zupa pieczarkowa z chińską nutą

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-20

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Zupa aztecka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-09-09

Dodany przez: bernika

Kategoria: Zupy