Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Sortuj: Alfabetycznie ↑ Alfabetycznie ↓ Data dodania ↑ Data dodania ↓ Ocena ↑ Ocena ↓ Wyświetlenia ↑ Wyświetlenia ↓

Babka Podpita

Babka Podpita

Ile porcji: 15

Czas przyrządzenia: 2godz. 5min.

Data dodania: 2011-12-29

Dodany przez CEZARYCEZARY

Żurek

Żurek

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 2godz. 0min.

Data dodania: 2013-01-30

Dodany przez arturartur

Sos tatarski

Sos tatarski

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 10min.

Data dodania: 2013-02-06

Dodany przez AgattaAgatta

Pomidory faszerowane tuńczykiem

Pomidory faszerowane tuńczykiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 20min.

Data dodania: 2013-02-26

Dodany przez AgattaAgatta

Pasztet wielkanocny

Pasztet wielkanocny

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 2godz. 20min.

Data dodania: 2013-03-12

Dodany przez AgattaAgatta

Sałatka z marynowanych buraków

Sałatka z marynowanych buraków

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 10min.

Data dodania: 2013-03-19

Dodany przez AgattaAgatta

Kutia z bakaliami

Kutia z bakaliami

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 0min.

Data dodania: 2010-03-18

Dodany przez AlbertosAlbertos

Kutia

Kutia

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 1godz. 30min.

Data dodania: 2010-06-29

Dodany przez kassikkassik

Prawdziwa kutia z bakaliami

Prawdziwa kutia z bakaliami

Ile porcji: 15

Czas przyrządzenia: 30min.

Data dodania: 2011-12-31

Dodany przez CEZARYCEZARY

Wilgotny makowiec drożdżowo-kruchy

Wilgotny makowiec drożdżowo-kruchy

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 2godz. 0min.

Data dodania: 2010-03-03

Dodany przez Ter-esaTer-esa

Struffoli

Struffoli

Ile porcji: 16

Czas przyrządzenia: 1godz. 0min.

Data dodania: 2013-01-27

Dodany przez AgattaAgatta

Piernik z miodem i powidłami

Piernik z miodem i powidłami

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 1godz. 20min.

Data dodania: 2013-12-17

Dodany przez proseccoprosecco

Strucla makowa po francusku

Strucla makowa po francusku

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 1godz. 0min.

Data dodania: 2008-10-13

Dodany przez pocahontaspocahontas

Chrzan Tarty Tradycyjny

Chrzan Tarty Tradycyjny

Ile porcji: 40

Czas przyrządzenia: 15min.

Data dodania: 2012-12-28

Dodany przez VoytekKVoytekK

Makowiec

Makowiec

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 2godz. 0min.

Data dodania: 2010-04-28

Dodany przez lewewelina23lewewelina23

Keks świąteczny

Keks świąteczny

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 1godz. 0min.

Data dodania: 2013-12-09

Dodany przez proseccoprosecco

«« | Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Następna | »»

Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne