Przepis na Zupa pomidorowa z pieczarkami

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
2017
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Zupa pomidorowa z pieczarkami?

Podudzia ugotować w 2 litrach wody. Zdejmować pianę z wierzchu. Do wody dodać pieprz, ziele i liść laurowy. Marchewkę obrać, umyć i zetrzeć na tarce jarzynowej. Pieczarki umyć, obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej. Wrzucić wraz z marchewką do bulionu. Mięso pokroić na kawałeczki i również wrzucić. Pod koniec gotowania doprawić koncentratem i śmietaną, dodać warzywko, sól i pieprz do smaku, wrzucić posiekaną natkę. Makaron ugotować oddzielnie. Zupę podawać z makaronem.

Podobne przepisy

Grochówka z zasmażką

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-04-30

Dodany przez: monika4

Kategoria: Zupy

Kalafiorowa

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-01-28

Dodany przez: Zosiasamosia

Kategoria: Zupy

Kapuśniak na kiełbasie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-17

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Zupy

Dip pomidorowy

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-02-18

Dodany przez: daba_007

Kategoria: Zupy

Mięsny krupnik z kaszy gryczanej

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-09-19

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Zupy

Farsz serowy do pierogów

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-10-02

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy