Przepis na W zalewie octowej

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Data dodania:
Wyświetlenia:
3223
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

Jak zrobić W zalewie octowej?

2/3 szklanki wody zagotować z pieprzem, zielem angielskim i listkiem laurowym. Marchewki, por i cebulę obrać, pokroić w plasterki. Chrzan zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Warzywa zalać zalewą. Chwilę gotować. Lekko przestudzić. Dodać ocet i musztardę. Doprawić do smaku cukrem. Śledzie podzielić na dzwonka. Zalać zalewą z warzywami. Odstawić na 1-2dni do lodówki. Podawać z koperkiem.

Podobne przepisy

Szczupak w panierce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-07-13

Dodany przez: malinka

Kategoria: Ryby

Ryba pieczona w folii

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-10

Dodany przez: robbo

Kategoria: Ryby

Śledziowa zielona wariacja

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-09-11

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Karp pieczony z ziolami

Ile porcji: 6

Data dodania: 2023-08-30

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Ryby

Pstrąg w panierce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-17

Dodany przez: malinka

Kategoria: Ryby

Sola w panierce kukurydzianej z serem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-03-22

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby