Rybę posolić, posypać pieprzem, pokropić sokiem z cytryny. Następnie panierować w mące, jajku i tartej bułce. Smażyć na głębokim oleju.
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2023-02-22
Dodany przez: stasiek
Kategoria: Ryby
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-06-03
Dodany przez: teressa444
Ile porcji: 6
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2024-01-22
Dodany przez: madi356
Ile porcji: 10
Czas przyrządzenia: 20 min.
Data dodania: 2022-12-04
Dodany przez: CEZARY
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2022-12-01
Dodany przez: VoytekK
Ile porcji: 2
Data dodania: 2023-01-05
Dodany przez: graszka0604