Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Spaghetti z domowym sosem

Dodany przez

Ile porcji: 3

Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 1389

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Spaghetti z domowym sosem

Zdjęcia

Spaghetti z domowym sosem

Składniki

  • spaghetti 30 dag
  • mięso mielone 30 dag
  • cebula 1 sztuka
  • koncentratpomidorwy 3 łyżki
  • bazylia
  • oregano
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku
  • olej do smażenia

Jak zrobić Spaghetti z domowym sosem?

Cebulę drobno pokroić i zeszklić na rozgrzanym oleju. Dodać mięso, rozdrobnić i przesmażyć. Podlać bulionem albo wodą, dodać koncentrat pomidorowy, wymieszać. Doprawić do smaku przyprawami. Spaghetti ugotować według przepisu na opakowaniu, osączyć i wyłożyć na talerze. Dodać przygotowany sos. Można posypać posiekaną natką pietruszki.
Komentarze

Do przepisu na: Spaghetti z domowym sosem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne