Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Soczyste żeberka

Dodany przez

Ile porcji: 5

Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.

Data dodania:

Wyświetlenia: 7131

Ocena przepisu

Drukuj przepis


Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Soczyste żeberka
Soczyste żeberka

Składniki

  • żeberka 1 kg
  • pomysł na "soczyste żeberka" Winiary 1 szt

Jak zrobić Soczyste żeberka?

Żeberka myjemy osuszamy, wkładamy do woreczka,wsypujemy przyprawę "Pomysł na "Zawiązujemy woreczek i wkładamy do naczynia żaroodpornego i wkładamy do piekarnika na 200* i pieczemy około godziny. Po upieczeniu wyciągamy z woreczka.
Komentarze

Do przepisu na: Soczyste żeberka

malinka18#

malinka18

2012-04-23 14:11:03

potwierdzam!szybkie,proste a zarazem pyszne danie...

madi356#

madi356

2009-08-24 21:21:38

szybkie i proste danie:-)na pewno spróbuję;-)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne