Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Sledzie warstwowe w musztardzie

Dodany przez

Ile porcji: 5

Łączny czas przyrzadzenia: 35min.
Czas przygotowania: 35 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 2118

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Sledzie warstwowe w musztardzie

Składniki

Jak zrobić Sledzie warstwowe w musztardzie?

Śledzie umyć w zimnej wodzie, wymoczyć w wodzie i odcisnąć z wody. Podzielić śledzie na 3-4 części. Cebule obrać i poszatkować w piórka (można też drobno w kostkę).

Śledzie podzielić na 3 części. Pierwszą część wyłożyć do miseczki, skropić delikatnie sokiem z cytryny i wyłożyć 1/3 części cebuli, polać musztardą i łyżką majonezu, dodać 3 kulki ziela angielskiego potem dać drugą część śledzi i znowu cebula, cytryna i musztarda.

Na sam wierzch śledzie cebula i musztarda. Miseczkę przykryć i odstawić do lodówki na drugi dzień.
Komentarze

Do przepisu na: Sledzie warstwowe w musztardzie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne