Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Sałatka z zupek chińskich

Dodany przez

Ile porcji: 24

Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 5558

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Sałatka z zupek chińskich
Sałatka z zupek chińskich

Składniki

  • zupki chińskie 3-4 szt
  • papryka czerwona 1 szt
  • kukurydza 1 puszka
  • szynka z indyka 20 dag
  • groszek konserwowy 1 puszka
  • majonez
  • pieprz
  • sól

Jak zrobić Sałatka z zupek chińskich?

Makaron z zupek chińskich rozkruszamy do miseczki. Paprykę dokładnie myjemy, usuwamy gniazda nasienne, a miąższ kroimy w kostkę. Kukurydzę oraz groszek osączamy z zalewy. Szynkę kroimy w kostkę. Składniki łączymy z makaronem, dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku. Wstawiamy sałatkę na 3 godziny do lodówki.
Komentarze

Do przepisu na: Sałatka z zupek chińskich

malinka#

malinka

2010-01-05 11:30:01

robię podobnie tylko dodaje więcej warzyw

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne