Przepis na Roladki z morszczuka

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1202
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

Jak zrobić Roladki z morszczuka?

Pietruszkę, seler i marchew pokroić w talarki i gotować do miękkości w małej ilości wody z dodatkiem soli i cukru. Jajko ugotować na twardo. Filety pokroić na kawałki, posolić, posypać drobno pokrojoną natką pietruszki. Następnie pozwijać i pospinać wykałaczkami. Warzywa wyjąć z wywaru i włożyć do niego rybę. Gotować ok. 20 min na małym ogniu. Ugotowane filety ułożyć na półmisku, polać stopionym masłem, posypać posiekanym jajkiem, udekorować gotowanymi warzywami.

Podobne przepisy

Kanapka ze śledziem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-01-07

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Ryby

Pasta ze szprotem

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-12-30

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Ryby

Smażony pstrąg

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-07

Dodany przez: robbo

Kategoria: Ryby

Kąski z dorsza w płatkach kukurydzianych

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-09-24

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ryby

Paluszkie rybne zapiekane

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-21

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby

Sakiewka rybna

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-22

Dodany przez: madi356

Kategoria: Ryby