Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Pieczarki panierowane

Dodany przez

Ile porcji: 3

Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 7743

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Pieczarki panierowane
Pieczarki panierowane
Pieczarki panierowane
Pieczarki panierowane

Składniki

Jak zrobić Pieczarki panierowane?

Pieczarki oczyścić, obciąć korzonki, opłukać, oprószyć solą. Jajka rozmącić, doprawiając solą i pieprzem. Pieczarki obtoczyć w mące, jajku, bułce tartej. Rozgrzać tłuszcz na patelni, smażyć z obu stron na złoty kolor.
Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki panierowane

malina#

malina

2012-02-22 17:16:08

lubię je jeść z pieczywem jak kanapki

ben-ka#

ben-ka

2011-06-28 12:18:06

Ja też wprost przepadam za grzybami,pomimo że mają małą wartość odżywczą jedynie walory smakowe, to zajadam sie nimi:)

!magda#

!magda

2009-10-30 20:26:56

Uwielbiam te pieczarki w takiej postaci.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne