Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Patelniany obiad

Dodany przez

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 30 min.
Czas smażenia: 15 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 1474

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

bardzo dobra potrawa

Zdjęcia

bardzo dobra potrawa

Składniki

Akcesoria

  • patelnia

Jak zrobić Patelniany obiad?

Ziemniaki obrać ze skórki i umyć. Pokroić je w mniejsze plasterki. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Parówki należy pozbawić osłonki i pokroić je należy w grube kawałki. Na patelnię dajemy masło i czekamy aż się stopi. Dajemy do tego ziemniaki. Dodajemy do tego cebulkę. Smażymy aż ziemniaki będą miękkie. Trwa to ok. 10 minut. Później dodać do tego jeszcze parówkę. Wszystko doprawić kucharkiem. Gdy już się usmaży dać na talerz, udekorować keczupem i doprawić bazylią oraz pieprzem.
Komentarze

Do przepisu na: Patelniany obiad

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne