Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Patelnia różności

Dodany przez

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 40min.
Czas przygotowania: 40 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 1825

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Dodaj do: Wykop del.icio.us

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Patelnia różności

Składniki

  • pierś z kurczaka 2 szt
  • marchew 1 szt
  • pietruszka 1 szt
  • por
  • pędy bambusa 1/2 op
  • grzyby mun 3 szt
  • oliwa
  • sos sojowy
  • przyprawa chińska

Jak zrobić Patelnia różności?

Na dużej patelni podsmażyć na oleju pokrojonego kurczaka. Grzyby namaczamy w wodzie, a następnie kroimy. Warzywa kroimy w zapałki ( marchewkę, pietruszkę, ), pora kroimy na plasterki. Mieszamy warzywa z mięsem, dodajemy grzyby, przyprawiamy. Mieszamy wszystko i przykrywamy pokrywką. Dusimy warzywa ok. 20 min. - aż zmiękną. Na koniec dajemy pędy bambusa.
Komentarze

Do przepisu na: Patelnia różności

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne