Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Pasta tuńczykowa

Dodany przez

Ile porcji: 2

Łączny czas przyrzadzenia: 5min.
Czas przygotowania: 5 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 5206

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 3 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Bardzo dobra do kanapek.

Zdjęcia

Bardzo dobra do kanapek.

Składniki

Jak zrobić Pasta tuńczykowa?

Tuńczyka osączyć na sitku, przełożyć do miseczki i rozdrobnić.
Cebulę obrać, umyć i drobno posiekać.
Przełożyć do tuńczyka.
Dodać majonez, sól, pieprz i dobrze wymieszać.
Komentarze

Do przepisu na: Pasta tuńczykowa

kardekjan#

kardekjan

2011-09-16 22:38:36

PASTA SUPER, SZYBKO I SMACZNIE!!!

netha#

netha

2009-09-29 18:40:03

prosty i co najważniejsze smaczny przepis na kanapki :)

noteska#

noteska

2009-07-19 20:04:32

ja najczęściej taką pastę robię z makreli, ale teraz już wiem czym ją zastąpić, jakoś zapomniałam o istnieniu tuńczyka ;)

!Monia#

!Monia

2008-11-11 11:41:02

Bardzo smaczna zdrowa i latwa do zrobienia, polecam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne