Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Naleśniki z parówką i serem

Dodany przez

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 20 min.
Czas smażenia: 10 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 1228

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 3 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Naleśniki z parówką i serem

Składniki

Akcesoria

  • talerz
  • patelnia
  • trzepaczka

Jak zrobić Naleśniki z parówką i serem?

Naleśniki usmażyć według własnego przepisu. Jajko rozkłócić z mlekiem. Na naleśniki posypać utarty ser. Na brzeg naleśnika położyć parówkę i zawinąć rulonik. Obtoczyć w jajku i bułce i smażyć na brązowy kolor. Podawać ciepłe z ketchupem. Jednym naleśnikiem można się dobrze nasycić :)
Komentarze

Do przepisu na: Naleśniki z parówką i serem

foczka-ks#

foczka-ks

2012-09-28 13:26:32

takich nie jadłam, a pomysł na pewno się spodoba moim dzieciom bo uwielbiają parówki

edzia1301#

edzia1301

2012-09-26 22:06:31

Mówię wam jest pyszne :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne