Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Makaron z czewoną fasolą

Dodany przez

Ile porcji: 1

Łączny czas przyrzadzenia: 5min.
Czas przygotowania: 5 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 3116

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Dodaj do: Wykop del.icio.us

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Doskonała potrawa jako drugie danie, szczególnie dla osób, które nie lubią mięsa.

Zdjęcia

Doskonała potrawa jako drugie danie, szczególnie dla osób, które nie lubią mięsa.

Doskonała potrawa jako drugie danie, szczególnie dla osób, które nie lubią mięsa.

Składniki

Jak zrobić Makaron z czewoną fasolą?

Makaron ugotować według przepisu. Fasolę odsączyć. Cebulę obrać i pociąć w piórka. Pomidor pociąć w pół plastry. Poszatkować kapustę, przyprawić do smaku solą, pieprzem, majonezem oraz natką pietruszki. Dodać oliwki, wymieszać.
Komentarze

Do przepisu na: Makaron z czewoną fasolą

!Kasia#

!Kasia

2008-12-05 18:29:17

Jadlam i smaczny, ale fasole mozna zamienic tez na szparagowa?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne