Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Łosoś na przystawkę

Dodany przez

Ile porcji: 5

Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 3008

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Łosoś na przystawkę?

Łososia w plastrach rozkładamy na półmisku, ser salami należy oprószyć ziołami prowansalskimi, przygotować panierkę, opanierować i usmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. Następnie ułożyć na łososiu, zwinąć w ruloniki i układać na liściach sałaty, przybrać kawałkami ogórka.
Komentarze

Do przepisu na: Łosoś na przystawkę

lewewelina23#

lewewelina23

2010-03-04 22:00:32

Droga ilonar miodownik z orzechami wziełam ze swojej strony przecież można skoro zdjęcie jest mojego autorstwa a zajrzałam na tamte strony i wcale nic podobnego nie znalazłam a herbatka to niby z jakiej publikacji nic na to nie poradze że zobaczyłaś coś podobnego po prostu pracuje w restałracji może to dlatego??????

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne