Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Krakersy z tuńczykiem

Dodany przez

Ile porcji: 5

Łączny czas przyrzadzenia: 20min.
Czas przygotowania: 20 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 2806

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Krakersy z tuńczykiem

Zdjęcia

Krakersy z tuńczykiem

Składniki

  • krakersy 1/2 paczki
  • tuńczyk 1/2 puszki
  • starty ser ok. 1/2 szklanki
  • jajka 2 sztuki
  • majonez
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku

Jak zrobić Krakersy z tuńczykiem?

Tuńczyka osączyć z zalewy. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i pokroić w kostkę. Do jajek dodać ser i wymieszać. Doprawić do smaku, dodać majonez i wymieszać. Majonezu dodajemy tyle by połączył wszystkie składniki. Przygotowaną masą smarować krakersy i obłożyć, osączonym tuńczykiem.
Komentarze

Do przepisu na: Krakersy z tuńczykiem

Asus#

Asus

2012-03-31 21:16:40

Prosty, smaczny i szybki sposób na dobre jedzonko!!!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne