Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Kotlety schabowe gotowane

Dodany przez

Ile porcji: 24

Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.

Data dodania:

Wyświetlenia: 5559

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Kotlety schabowe gotowane?

1. Mięso pokroić na porcje i rozbić.
2. Pokrojone pieczarki i cebulę usmażyć i doprawić.
3. Do 2 1 wody wrzucić marchew, pietruszkę, por, sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy.
4. Wodę zagotować. Do gorącego wywaru włożyć mięso i gotować do miękkości.
5. Przed podaniem każdą porcję położyć na listku zielonej sałaty, na mięso nałożyć trochę pieczarek, zetrzeć na drobnej tarce ugotowaną marchewkę i posypać.
6. Na koniec posypać koperkiem lub zieloną pietruszką.
Komentarze

Do przepisu na: Kotlety schabowe gotowane

tulipan#

tulipan

2010-02-20 12:00:13

Bardzo dobry kotlety schabowe gotowane.

tulipan#

tulipan

2010-02-19 19:35:40

Pycha

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne