Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Kompot ze świeżych truskawek

Dodany przez

Ile porcji: 24

Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 2607

Ocena przepisu

Drukuj przepis


Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Kompot ze świeżych truskawek
Kompot ze świeżych truskawek

Składniki

Jak zrobić Kompot ze świeżych truskawek?

Truskawki płuczemy i szypułkujemy, wrzucamy do gotującej się wody i chwilkę gotujemy. Słodzimy cukrem do smaku. Ja proponuję nawet posłodzić cukrem brązowym zamiast białego.
Komentarze

Do przepisu na: Kompot ze świeżych truskawek

lewewelina23#

lewewelina23

2010-06-16 11:15:32

Dzięki !eve masz rację A Ja takimi komentarzami się nie przejmuję A tak wogule to niech sama ugotuję kompot i zobaczymy czy nie powstanie pianka która i tak znika

!eva#

!eva

2010-06-14 12:39:04

Popatrz lepiej na swoje zdjęcia. Nie chcesz, nie pij, ale nie dodawaj takich komentarzy, bo Twoje zdjęcia bywają... nie lepsze :)

Ter-esa#

Ter-esa

2010-06-12 22:32:45

Zdjęcie!!! ..hm... dziękuję.. nie piję...

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne