Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Klasyczny chleb biały

Dodany przez

Ile porcji: 6

Data dodania:

Wyświetlenia: 3960

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zamiast wody można użyć mleka. Podawać z konfiturami.

Zdjęcia

Zamiast wody można użyć mleka. Podawać z konfiturami.
Zamiast wody można użyć mleka. Podawać z konfiturami.
Zamiast wody można użyć mleka. Podawać z konfiturami.

Składniki

Jak zrobić Klasyczny chleb biały?

Wodę, margarynę (lub masło) i mąkę wymieszać. Dodać sól i cukier a na końcu dodać drożdże. Wszystkie składniki dokładnie ugnieść i włożyć do automatu do pieczenia.
Komentarze

Do przepisu na: Klasyczny chleb biały

netha#

netha

2010-05-25 22:47:57

Marzy mi się taki domowy chlebek, muszę kiedyś kupić takią maszynkę bo przepis już jest tutaj

!Ela#

!Ela

2009-01-04 08:37:07

Czy ta margaryne mozna zamienic na maslo? Nie cierpie margaryny! I czy mozna dodac jakies dodatki

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne