Jajka gotujemy na twardo, studzimy, delikatnie obieramy. Następnie przekrawamy na pół, wydrążamy żółtka. W puste otwory w białkach wkładamy ulubioną sałatkę. Podajemy jako przekąskę.
Ile porcji: 1
Czas przyrządzenia: 5 min.
Data dodania: 2023-04-04
Dodany przez: madi356
Kategoria: Zimny bufet
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2023-08-06
Dodany przez: eva45
Data dodania: 2024-01-17
Dodany przez: mkmadzia
Ile porcji: 2
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-01-17
Dodany przez: grazynka
Ile porcji: 6
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2023-08-15
Dodany przez: gosiakaminska
Ile porcji: 8
Data dodania: 2023-04-22