Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Jabłka pieczone z różnym nadzieniem

Dodany przez

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 5477

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Bardzo słodki deser

Zdjęcia

Bardzo słodki deser
Bardzo słodki deser

Składniki

  • jabłka winne 4 szt
  • masło 1 łyżka

nadzienie

Jak zrobić Jabłka pieczone z różnym nadzieniem?

Jabłka umyć, ściąć wierzchy, wyjąć łyżeczką gniazda nasienne, napełnić dowolnym typem nadzienia, przykryć ściętymi wierzchami. Na żaroodpornym półmisku wysmarowanym masłem ułożyć jabłka i zapiekać przez 15-20 minut w średnio gorącym piekarniku.
Komentarze

Do przepisu na: Jabłka pieczone z różnym nadzieniem

Albertos#

Albertos

2009-10-06 23:58:40

Może orzechy polać miodem?

weramera#

weramera

2009-06-12 19:55:44

W przepisie nie na zrobienie nie ma co zrobic z miodem???? Poco ten miod????

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne