Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Grzanki słodkie

Dodany przez

Ile porcji: 1

Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 1294

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Składniki

  • bułka czerstwa
  • mleko 10 g
  • cukier puder 5 g

Jak zrobić Grzanki słodkie?

Bułkę pokroić w kostkę, ułożyć warstwę w formie, skropić mlekiem, posypać cukrem pudrem i piec w słabo nagrzanym piekarniku. Podawać do zup owocowych, soków i napojów mlecznych.
Komentarze

Do przepisu na: Grzanki słodkie

Albertos#

Albertos

2010-03-05 23:11:23

Fajny przepis, bardzo szybkie i proste przyrządzenie. Idealne do gorącego mleka i kakao.

madi356#

madi356

2010-03-03 21:08:59

Przepis przypominający mi smak z dzieciństwa, takie grzanki robiła moja babcia...

lewewelina23#

lewewelina23

2010-03-03 18:36:12

coś żeby szybko przyrządzić i smaczne

Pola#

Pola

2010-03-01 03:07:42

szybki slodziutki przepis.Pozdrawiam :D

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne