Cebulę zeszklić na maśle i dodać pokrojone filety i pieczarki. Smażyć aż mięso będzie miało złoty kolor. Podawać np. z ryżem bądź ziemniakami.
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-03-25
Dodany przez: Fenek
Kategoria: Mięsne
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-05-02
Dodany przez: madi356
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2023-03-30
Dodany przez: Teresa
Ile porcji: 6
Data dodania: 2023-10-04
Dodany przez: Albertos
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2022-11-02
Dodany przez: beatkaa153
Czas przyrządzenia: 260 min.
Data dodania: 2024-03-14
Dodany przez: sylwiach