Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Dzem jabłkowy

Dodany przez

Ile porcji: 24

Łączny czas przyrzadzenia: 2godz. 0min.
Czas przygotowania: 2 godz.

Data dodania:

Wyświetlenia: 2982

Ocena przepisu

Drukuj przepis


Dodaj do ulubionych

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Zdjęcia

Dzem jabłkowy
Dzem jabłkowy
Dzem jabłkowy
Dzem jabłkowy

Składniki

Jak zrobić Dzem jabłkowy?

Jabłka obrać pokroić i wrzucić do garnka, mieszając gotować do uzyskania dżemu, na koniec dodać cukier do smaku. Dżem nakładać do słoików i pasteryzować 10-20 minut.
Komentarze

Do przepisu na: Dzem jabłkowy

teressa444#

teressa444

2012-09-17 19:45:16

Nie ,,,,po prostu trzeba było podać ile porcji. A mi wyszło 24 słoiczki małe, takie po przecierze pomidorowym. Dlatego podałam 24 porcje....

!Józek#

!Józek

2012-09-02 21:00:01

24 porcje z 3 kg jabłek??? to znaczy na 24 kanapki??? :)))

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne