Przepis na Domowy keczup

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1547
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przetwory

Składniki

Jak zrobić Domowy keczup?

Cebulę i czosnek obieramy, drobno siekamy. Pomidory kroimy w kostkę. Następnie 2 łyżki wody zagotowujemy z białym winem, dodajemy warzywa, gotujemy około 30 minut. Następnie dodajemy 2 łyżki oliwy, przecieramy. Przecier gotujemy 20 minut. Następnie keczup przyprawiamy na pikantnie solą, pieprzem, cukrem i octem, przelewamy do słoików. Dobrze zakręcamy i pasteryzujemy około 30 minut.

Podobne przepisy

Buraki z papryką

Ile porcji: 12

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-10-04

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Przetwory

Ogórki z beczki

Ile porcji: 24

Data dodania: 2023-06-26

Dodany przez: monika4

Kategoria: Przetwory

Pikle Curry

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-07-05

Dodany przez: dudi_carina

Kategoria: Przetwory

Kapusta kiszona

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-02-09

Dodany przez: enia

Kategoria: Przetwory

Marmolada ze śliwek węgierek

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-03-10

Dodany przez: madeleine

Kategoria: Przetwory

Papryka konserwowa

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2024-01-06

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Przetwory