Przepis na Dip z rukolą

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1475
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Składniki

Jak zrobić Dip z rukolą?

Rukolę proszę bardzo dokładnie umyć pod bieżącą wodą, następnie osuszyć i drobno posiekać. Wrzucić ją do niewielkiej miseczki i dodać do niej twaróg ziołowy oraz oliwę, wszystko zmiksować mikserem na dużych obrotach na gładką masę, dodać do niej śmietanę i raz jeszcze dobrze wymieszać. Dip proszę przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Przed podaniem udekorować świeżymi listkami rukoli.

Podobne przepisy

Zupa pomidorowa Hanusi

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-09-27

Dodany przez: PatrycjaDyderska

Kategoria: Zupy

Rosół z mięsa wołowego

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-23

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Zupy

Barszcz grzybowy

Ile porcji: 6

Data dodania: 2023-10-14

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Zupa ogórkowa z kaszą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-02-12

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Zupy

Indyjska zupa dhal

Ile porcji: 4

Data dodania: 2023-09-04

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Zupy

Flaczki wołowe

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-20

Dodany przez: kermit

Kategoria: Zupy