Pamiętaj mnie

 
 
 
 

Przepis na Cukiniowa ryżowa przekąska

Dodany przez

Ile porcji: 1

Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.

Data dodania:

Wyświetlenia: 1394

Ocena przepisu

Drukuj przepis

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
Dodaj do ulubionych

Dodaj do: Wykop del.icio.us

Zgłoś naruszenie przepisu

Zobacz także:

Lekka kolacja

Zdjęcia

Lekka kolacja

Składniki

  • wafel ryżowy 2 szt
  • cukinia 1/2 szt
  • tymianek świeży
  • pestki dyni
  • pomidorki koktajlowe 4 szt
  • mozzarella
  • pieprz
  • oliwa z oliwek 1 łyżeczka

Jak zrobić Cukiniowa ryżowa przekąska?

Cukinie umyć i pokroić na cienkie plastry i zeszklić delikatnie na patelni na oliwie. Pomidorki umyć i przekroić na ćwiartki. Pestki dyni uprażyć na suchej patelni. Mozzarelle pokroić w plastry. Na wafel położyć plastry cukinii, na to mozzarelle. Udekorować pomidorkami, pestkami dyni i gałązkami tymianku. Posypać pieprzem
Komentarze

Do przepisu na: Cukiniowa ryżowa przekąska

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Najnowsze komentarze

2014-12-12 08:22:40 - Dodany przez !olalala - Dodany do przepisu Pizza bianca

ze zszywki mnie przygnało :)
nie wiedziałam, że to sie nazywa biała pizza, w polskich pizzeriach nie spotkałam sie z taką nazwą, z resztą wszystko jest z sosem pomidorowym ;) ale pogrzebałam w google i może wiecie, jaka jest różnica między pizza bianca sfogliata a pizza bianca alla romana ?

2014-11-26 18:25:43 - Dodany przez !dandyska - Dodany do przepisu Dżem z jeżyn i jabłek

jak zrobić dżem z jeżyn i jabłek z żelfiksem?

2014-11-04 18:13:16 - Dodany przez !zaba - Dodany do przepisu Mieso duszone z cebulką

20 minut to za mało

2014-10-21 12:54:18 - Dodany przez Agatta - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

muffiny nie są suche, to zasługa oleju oraz bananów, generalnie babeczki z masłem są bardziej suche, a te na oleju wilgotniejsze :)

2014-10-20 19:42:51 - Dodany przez !kinga - Dodany do przepisu Muffinki bananowe

Witam.Babeczki wygladaja na wyrosniete.A czy sa rowniez wilgotne? To dla mnie wazne, czesto sa "suszki"ktorych nie cierpie.

Wszelkie prawa zastrzeżone Gwiazdywkuchni.pl - Przepisy kulinarne